Våra partners

Vi är otroligt glada och tacksamma för att ni var med på Hilton 22 april 2024

Q for Skin grundades för 20 år sedan av den svenska sjuksköterskan Florence Ellinor Nilsson som hade en stark önskan att hjälpa människor med hud-, hårbotten- och intimbesvär. Produkterna är baserade på nordiska bärfröoljor och är ett resultat av forskningen från Åbo universitet om vad näring kan göra för huden. Q for Skin erbjuder trygga, effektiva och näringsrika egenvårdsprodukter som verkligen gör skillnad! I en studie ledd av gynekolog upplevde 80% minskad vaginaltorrhet, 76% minskad smärta vid samlag och 43% minskad klåda efter bara 6 veckor hos kvinnor med långvariga intimbesvär. 95% ville rekommendera produkterna till sin väninna. Intimprodukterna är inte bara effektiva för dem med besvär utan förebygger även att besvär uppstår. Dessutom är de fria från irriterande doftämnen, starka kemikalier och konserveringsmedel samt är godkända av gynekolog. www.qforskin.se

Om du söker en omfattande hälsokontroll under klimakteriet erbjuder Feminea KlimakterieKollen en djupgående analys av din fysiska och hormonella status. Detta testpaket är utformat för att ge dig en helhetsbild av din hälsa, med markörer som är särskilt utvalda för denna naturliga övergång i livet.Testet omfattar analys av 32 viktiga hälsomarkörer för sköldkörtel, hormonbalans, skelett- och benhälsa, hjärta-kärl, lever- och njurhälsa, näringsstatus, blodstatus, blodsocker och inflammation. Läs mer om Feminea KlimakterieKollen

Fatta Kroppen” är ett team som engagerar sig i att hjälpa kvinnor (och även män) genom att öka förståelsen för sina kroppar och främja välbefinnande.

Deras vision är att kvinnor ska se sina kroppar som perfekta, inte defekta. Trots samhällets syn på äldre kvinnor strävar de efter att lyfta fram den perfekta designen som vi alla bär.

I klimakteriet drömmer de om att kvinnor ska ha tillräcklig kunskap och makt över sin hälsa. Att äga kunskapen om vad som händer och vad man kan göra själv är av stor betydelse för kvinnors välbefinnande.

Fatta Kroppen” samarbetar nära med Q for Skin, ett svenskt företag som främjar kvinnors livskvalitet genom hela livet.

Mbrace™ är en unik serie kosttillskott specifikt framtaget för kvinnor innan, under och efter klimakteriet. Serien består av fyra olika produkter som är speciellt utvecklade för att möta några av de vanligaste besvär som kvinnor upplever under klimakteriet. Våra produkter är vetenskapligt utvecklade och fokus på kvinnors behov. Lär dig mer om klimakteriet och våra produkter på hemsida.

Vi tror att en frisk tarm och balanserade hormoner är grunden för övergripande god hälsa. Det är därför som probiotika är forskat för att hjälpa din tarmflora att blomstra och våra kosttillskott att stödja det endokrina systemet.

Varje bakteriestam och alla högkvalitativa ingredienser har valts ut eftersom de har bevisats vara effektiva och leverera resultat; de lindrar matsmältningsbesvär, lindrar klimakteriesymtom, upprätthåller immunhälsan och stödjer menstruell hälsa. Läs mer om Källa

Fysisk aktivitet och kost utgör en naturlig och effektiv metod för att lindra klimakteriebesvär och förbättra livskvaliteten hos kvinnor. På Paliesiuskliniken erbjuder vi individualiserade behandlingar och tester som är anpassade för att främja hälsa hos kvinnor i klimakteriet. Vi är här för att stödja dig på din resa genom denna livsfas. Läs mer om Paliesius

Kärlek, lust, passion och omtanke sedan 1999
Med ett tryggt och avslappnat förhållande till kärlek och sexualitet har vi under 25 år hjälpt människor att bejaka och utveckla sin lust och passion.

Hos oss hittar du ett brett sortiment av produkter som inspirerar och kryddar kärlekslivet. Lovestorebutiken på Bondegatan 4 i Stockholm öppnade sommaren 1999. Den etablerade sig snabbt som kärleksbutiken med en avslappnad atmosfär och kunnig kvinnlig personal.

Under Klimakteriet kan sexualiteten förändras. Förutom att slemhinnorna ofta blir mer torra så kan lusten förändras och kroppen reagera annorlunda än innan på sexuell stimulans. T ex – det man ”brukade” gå igång på kanske inte fungerar lika bra längre. Vi pratar dagligen med kvinnor som upplever detta och kan ge många tips och råd om passande produkter som kan väcka lustens låga.

Om Always Mind

Always Mind hjälper företag, organisationer och privatpersoner att på ett enkelt vis arbeta med den psykiska hälsan i vardagen.Vi är övertygade om att det är som medmänniskor till varandra som vi har de bästa förutsättningarna för att förmedla, finna och fånga upp varandra i vårt mående. Som en del i det arbetet har vi tagit fram konceptet: Tala, fråga, lyssna och respektera©.

Presentationsfilm Always Mind

Presentationsfilm Always Mind

Den psykiska första hjälpen-tavlan bygger på konceptet; Tala, fråga, lyssna och respektera. De medmänskliga stödorden riktar sig till såväl individen som är drabbad som medmänniskorna intill. Därtill även en QR-kod som tar oss till, först och främst, en samlad lista av professionella personer och organisationer som arbetar med psykisk hälsa. Men även en levande informationssida med en kunskapsbank inom ämnet. En tavla lika självklar som att vi har plåster och förband för ett fysiskt första omhändertagande. Förutom det praktiska användningsområdet signalerar tavlan ett betydelsefullt värde; Vi har förståelse för att ni är människor. Hos oss är det okej att ha bättre och sämre dagar.

Presentationsfilm tavlan

Jag heter Karin Engblom, driver smyckesmärket Scandinavia LoveNotes & brinner för hur musik & smycken påverkar oss mentalt & fysiskt & kan stärka oss – en koppling jag byggt in mitt märke.

Mitt sortiment är musikrelaterade, stilrena & gnistrande silversmycken designade att bäras ofta, leva länge och ge en känsla av FEEL GOOD både på in & utsidan!

Jag gör även personliga gravyrer och har gjort uppskattade gravyrer för privatkunder, kvartetter & körer.

Med en unik, lång bakgrund från smyckesbranschen, bistår jag även gärna med personliga råd.

Footwell Clinic erbjuder härlig fotvård eller medicinsk fotvård för både förebyggande och behandlande syften till alla, inklusive diabetiker och idrottare. Välkommen till Ringvägen 64, Stockholm. Boka på www.footwellclinic.com.