Galleri

Klimakterieresan 16 okt 2023

TACK FÖR I ÅR!

Ett stort TACK till ALLA deltagare på KlimakteriResan. Tack till våra fantastiska talare, era ord har verkligen inspirerat oss. Ett stort tack till våra samarbetspartners för ert stöd. Och till er i publiken, ert deltagande har gjort evenemanget levande och meningsfullt.

Vi hoppas att ni fick med er kunskap och insikter som ska hjälpa er att bättre hantera klimakteriet, en livsfas som kan vara utmanande för kvinnor.

Ett särskilt tack till Alba Kören, ni var enastående och bidrog i hög grad till att göra kvällen minnesvärd.

Resan fortsätter den 22 april, tid och plats meddelas snart. Vi vill redan nu hälsa er välkomna tillbaka. Låt oss tillsammans fortsätta öka kunskapen om klimakteriet och hjälpa våra systrar. Alla kvinnor ska veta att det finns hjälp att få och var man får den. Alla män ska ha förståelse och stötta sin fru, kollega, syster och vän.

Tack igen för ert engagemang vi ser fram emot att fortsätta denna viktiga resa tillsammans!

Isabel Enberg och Leslie Jensen

”Eventet hölls på en vacker plats i stadens centrum och inramningen var inspirerande från första stund. Programmet var noggrant sammansatt och inkluderade en imponerande lista av föreläsare, experter och inspirerande kvinnor som alla hade något värdefullt att dela om klimakteriet. Det var tydligt att arrangörerna hade satsat tid och energi på att välja talare som kunde berätta om sina egna erfarenheter, ge råd och dela med sig av den senaste forskningen. Föreläsningarna täckte allt från de fysiska och psykologiska förändringarna som kvinnor går igenom under klimakteriet till olika sätt att hantera symtom och främja välmående. Sammanfattningsvis har eventet Andra våren – KlimakterietResan varit mycket bra arrangerat och jag är mycket glad att FemineaLab hade möjligheten att vara en av partners till detta otroligt viktiga event som stärker kvinnor på deras resa till att skaffa mer kunskap och ta kontroll över sin hälsa.”

Roger Svensson- FeminesLab

”Självklart är ALLA former av träning hälsosamt!Kanske är just styrketräning mer effektivt mot värmevallningar – men vi fortsätter med studier av konditionsträning”.

Mats Hammar – gynekoloog och professor

”Det var fantastiskt att uppleva stämningen av så många kvinnor och även män som brinner för kvinnohälsa mitt i livet!” 

Angelica Lindén Hirschberg -gynekolog, professor och forskare

”Jag brinner för att dela och sprida kunskap om klimakteriet tillsammans med engagerade och kunniga eldsjälar! Tillsammans kan vi göra skillnad, för utan kunskap är det lätt att gå vilse.

Åsa Melin – Klimakteriepodden

Vi önskar bredda bilden av klimakteriet och bidra till ett omfamnande av åldrandet som en del av ett naturligt och friskt liv där erfarenhet och mognad ses som eftertraktade egenskaper”

Elisabeth Nilsson – WISHER

Underbart att få träffa alla dessa fantastiska kvinnor och att klimakteriet äntligen lyfts som en naturlig fas i livet och att det verkligen finns hopp för livskvalité. Vi hade en så rolig och givande kväll! Något vi tog med oss är vikten av systerskap. Tack Isabel och Leslie!

Linnéa Burström – Q-FOR SKIN