Möt våra partners


Femarelle är avsett för dig som befinner dig i, närmar dig eller har passerat klimakteriet.

Huvudingrediensen baseras på extrakt från soja och har fått namnet DT56a. Det finns tre produkter i serien, Femarelle Rejuvenate, Femarelle Recharge och Femarelle Unstoppable, alla med DT56a i kombination med vitaminer tillsatta för att passa bra i 40, 50 respektive 60+ års åldern. Femarelle, som är ett kosttillskott, har funnits länge på marknaden och har flera publicerade studier bakom sig. Säljs på alla apotek och i hälsokostbutiker.

Läs mer om Femarelle

___________________________________________

WISHER

WISHER AB erbjuder rådgivning och utbildning inom sexuell och reproduktiv hälsa och rättigheter ur ett livscykelperspektiv.

Vi arbetar både mot offentlig verksamhet och mot privatpersoner.

Våra främsta kunder är företag, högskola/universitet samt enskilda individer.

Som privatperson kan du söka rådgivning och stöd i din sexuella hälsa, exempelvis klimakterierådgivning eller lust- och smärtproblematik.

Vi kan ge inspirationsföreläsningar till privata grupper eller till företag inom ämnet sexuell hälsa.

Läs mer om Wisher

___________________________________________

Ungefär 1 miljon kvinnor i åldrarna 40-60 år befinner sig i klimakteriet i Sverige idag och runt en miljard kvinnor i världen (~12% av den totala uppskattade befolkningen globalt). Studier har visat att ca 75% av denna grupp kvinnor upplever besvär och symtom under klimakteriet som påverkar livskvaliteten.

Tyvärr är detta en grupp i samhället som är eftersatt när det gäller forskning. Kvinnlig hälsa utgör t.ex. endast 4% av all finansiering mot medicinsk forskning och utveckling.

På grund av bristande tillgång till bra kunskap och vård kring klimakteriet kan symtom som bl.a. nedstämdhet, humörförändringar, sömnproblem, ledbesvär, nedsatt lust och påverkat samlivet, urinläckage och återkommande urinvägsinfektioner felbehandlas med långvarig sjukskrivning, onödiga och kostsamma utredningar samt behandling med antidepressiva och sömnmediciner. Detta har en stor negativ effekt på individen samtidigt som det är en stor samhällsekonomisk belastning.

Detta vill vi ändra på. Läs mer på Womnis hemsida

___________________________________________

Varför mår jag inte som förut?

I samband med klimakteriet hamnar våra hormoner i obalans, vilket kan påverka måendet på flera olika sätt, både fysiskt och mentalt. Många kvinnor upplever besvär och värmevallningar är nog det som är mest känt. Nedan presenteras några fler vanliga besvär och åkommor och varför de uppkommer. Läs mer om Cristina Sundequist på hennes hemsida.

___________________________________________

FemineaLab erbjuder pålitliga hälsotester och lättillgänglig information för att stödja kvinnor att ta kontroll över sin hälsa. Med vårt utbud av skräddarsydda hälsopaket och den omfattande kunskapsbanken på FemineaLab Academy, hjälper vi kvinnor i Sverige att göra informerade val för deras välmående. Läs mer på feminealab.se om hur du kan ta kontroll över din hälsa redan idag. Tillsammans gör vi skillnad i kvinnors hälsa!

Läs mer om FimineaLab

___________________________________________

Comevent är stolta eventarrangörer som skapar unika och skräddarsydda evenemang. Oavsett om det är ett evenemang, konsert, seminarium eller gatumusikfestival du planerar, är vi här för att förverkliga din vision. Vi tar hand om alla detaljer, från planering och logistik till underhållning och design, för att förpacka ditt evenemang till en minnesvärd upplevelse. Läs mer om Comevent

___________________________________________

Mamma United är en ideell organisation som arbetar för att ge mammor i socioekonomiskt utsatta områden kunskap, motivation och verktyg att påverka sin egen och sina barns livssituation. Vi erbjuder mammor ett kostnadsfritt utbildningsprogram. Utbildningen syftar till att stötta mammorna att och ge de ökad kunskap, motivation och verktyg kring ämnen såsom hälsa, ekonomi, matvanor, arbetsmarknad och föräldraskap.

Läs mer om Mamma United