Partners

Möta förändringarna med förståelse och omsorg: Att stötta kvinnor under klimakteriet och främja deras välbefinnande

Under klimakteriet genomgår kvinnor en naturlig övergångsfas i livet där äggstockarnas hormonproduktion gradvis minskar. Denna förändring i hormonbalansen kan leda till en rad fysiska och emotionella symtom som kvinnor kan uppleva under denna period. De vanligaste besvären inkluderar värmevallningar, nattliga svettningar, sömnproblem, humörsvängningar, vaginal torrhet, minskad sexuell lust, och kognitiva förändringar som minnesproblem eller koncentrationssvårigheter.

Kvinnor kan också uppleva fysiska förändringar i kroppen, såsom ökad risk för benskörhet (osteoporos) och förändringar i kroppssammansättningen, inklusive ökad bukfetma. Det är viktigt att notera att inte alla kvinnor upplever liknande symtom eller i samma grad, då klimakteriebesvär kan variera från person till person.

Det är dessa fysiologiska och hormonella förändringar som ligger till grund för de utmaningar och besvär som kvinnor kan uppleva under klimakteriet. Det är viktigt att förstå och erkänna dessa utmaningar för att kunna erbjuda adekvat stöd, behandling och vägledning för kvinnor som går igenom denna livsfas.

Bli vår partner och hjälp oss att få kvinnorna att få en bättre hälsa.

Partners som vill vara med på KlimakterieResan får möjligheten att bli en del av en banbrytande och framstående rörelse som fokuserar på att främja hälsa och välbefinnande för kvinnor under klimakteriet.

Genom att partner till KlimakterieResan får ni möjligheten att nå ut till en stor och engagerad målgrupp av kvinnor som aktivt söker kunskap och stöd inom området.

Som partner blir ni en viktig del av att sprida medvetenhet och positiva förändringar kring klimakteriehälsa, samtidigt som ni får möjligheten att synas och skapa starka relationer med en publik som efterfrågar era produkter och tjänster.

Tillsammans kan vi forma en framtida där kvinnor får den support och information de behöver för att leva sina bästa liv under klimakteriet.

Utställare:

1 000 personer kommer att finnas på plats på Oscarsteratern.

Målgruppen kommer bearbetas genom utskick och kommunikation i egna kanaler ca 15 000 e-postadresser och betalt sociala kanaler som ska nå över 50 000 kvinnor mellan 35 och 65 år.

Här är våra paket, vill du bidrag på ett annat sätt kan du ta kontakt med oss via telefon eller mail.

köp biljett till klimakterieresan