Kontakt / Om oss

Isabel Enberg

076 346 63 66

Isabel@klimakterieresan.se

Leslie Jensen

073 153 68 56

Leslie@klimakterieresan.se

Varmt välkommen till Andra våren – KlimakterieResan

Vi är två glada kvinnor som själva har erfarenhet av klimakteriebesvär och vi vill bidra till att förändra den negativa bilden av klimakteriet och ge dig kunskap och verktyg att förbättra din hälsa.

Om oss

Isabel Enberg är erfaren inom eventbranschen. Hon är egen företagare på Comevent Stockholm AB och har över 20 års erfarenhet som marknadschef, centrumchef, projektledare och eventchef.

Hon är en passionerad förkämpe för kvinnofrågor och har grundat och initierat flera betydelsefulla projekt. Ett av dessa är ”Kvinnor krokar arm för ett samhälle fritt från våld”, som årligen genomförs på olika platser runt om i Sverige. Hon har varit den drivande kraften bakom flera framgångsrika projekt såsom Hälsomässan i Rinkeby, 100 meter konst på Katarina Bangatan, Föreningsdagar samt kulturdagar i Tensta mfl. Hennes passion för att skapa meningsfulla och fina upplevelser är tydlig i hennes arbete och engagemang.

Leslie Jensen är barnmorska, med examen från Karolinska Institutet, mindfulnessintruktör, kostrådgivare samt utbildad inom motiverande samtal. Hon har 22 års erfarenhet av arbete med kvinnohälsovård. 

Att öka kunskapen hos kvinnor samt ge dem verktyg för att förbättra sin hälsa är något som ligger Leslie varmt om hjärtat. Hon vill motivera kvinnor att söka hjälp och därigenom få rätt råd och stöd för sina klimakteriebesvär.

Leslie vill vara med och förändra den negativa bilden som finns avseende klimakteriet och i stället se den här tiden i en kvinnas liv som en naturlig fas. I många andra kulturer ses den här tiden som en ”andra vår” där synen av denna fas är mer positiv.

Vi ser fram emot en inspirerande och kunskapsrik kväll tillsammans med dig på ”Andra våren – KlimakterieResan”! Det kommer att bli en minnesvärd och givande kväll!

Varmt välkommen!

Isabel Enberg och Leslie Jensen

KONTAKTA OSS

First name

Last name

Subject

Email

Message

Success

Your form submitted successfully!

Error

Sorry! your form was not submitted properly, Please check the errors above.

köp biljett till klimakterieresan